torstai 31. toukokuuta 2018

Nurmikoiden leikkauspalvelua Ylöjärvi, Nokia, Tampere, Lempäälä, Kangasala, ruohikoiden leikkauspalvelua Tampereen talousalueella oheisella kunnon koneella nurmikkonne ruohikkonne leikaten käteisellä

Nurmikoiden leikkauspalvelua Ylöjärvi, Nokia, Tampere, Lempäälä, Kangasala, ruohikoiden leikkauspalvelua Tampereen talousalueella oheisella kunnon koneella nurmikkonne ruohikkonne leikaten käteisellä kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne

Tiedustelut / ruohonleikkaustilaukset
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291

PS: Nopein tapa yleensä kun laitatte sähköpostia missä osoitteenne toiveaikanne etc, maksutapa käteinen kohteessa, niin homma luistaa kaikkein sutjakkaimmin.

Hinnoittelu 50€ alkava tunti + siirtymä- ja konekulu tapauskohtaisesti käteisellä heti parasta palvelua.

Käyttämäni koneen tiedot:

Stiga Multiclip PRO 50
Tuotekuvaus
Täydellinen leikkuutulos vähällä vaivalla. Multiclip leikkaa ja lannoittaa. Ei haravointia - saat kerralla valmista!

Multiclip Pro 50 on biosilppuava, työnnettäva ruohonleikkuri joka on suunniteltu ammattilaisten ja intohimoisten kotipuutarhureiden tarpeisiin. Vahva galvanoitu teräsrunko. Varustettu ammattilais-ominaisuuksilla kuten AVS-tärinänvaimennuksella, kokoontaittuvalla ja korkeus- ja sivusuunnassa säädettävällä PRO-aisalla sekä 5-portaisella leikkuukorkeuden keskussäädöllä. Vahva Hondan GCV 160 cc -moottori ja 48 cm leikkuuleveys. Soveltuu keskisuurille puutarhoille 1.600 m2 asti.

Voimanlähde: Bensiini
Leikkuumenetelmä: Silppuava
Työskentelyalue: Keskikokoinen (900-1600 m²)

------------------------------------------
Pihapalveluita ja puutarhatöitä muutenkin kuin vain nurmikonleikkauksina. Ottakaa sähköpostilla yhteyttä ja tarkistakaa miten voin auttaa?

Pihapuiden hedelmäpuiden kuusiaitojen ymv aitarakenteiden kaadot moottorisahalla tarpeen mukaan.


Pensasaitojen leikkaukset erikseen siihen tarkoitetulla Stihlin pensasleikkurilla teleskooppivartta hyödyntäen jopa 4-5 metriin, erityisesti omenapuiden, pensasaitojen mm kuusiaitojen leikkaukseen erinomaista jälkeä.
..................


.....................
Nurmikoiden, pensasaitojen, puiden leikkauspalvelu Tampere
https://nurmikoiden-leikkauspalvelu.blogspot.com
................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti